פאר ברטון
רחוק ברטון יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, מלח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. נסו פאר ברטון, Far Breton aux Pruneaux, ו עוגת תפוחים ברטון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב, ביצים, 1/2 כוס סוכר, חמאה, וניל, ומלח בצנצנת בלנדר. תערובת 1 דקה.
מוסיף קמח ודופק רק עד מעורבב, מגרד את הצדדים של צנצנת. כיסוי וצינה בצנצנת לפחות 3 שעות ועד 1 יום.
שלב שזיפים מיובשים, 1/2 כוס מים, וצימוקים בסיר קטן כבד. מבשלים מעל חום בינוני עד פרי מתרכך ומים הוא כמעט התאדה, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. כבה את החימום.
יוצקים ברנדי על פירות. באמצעות משחק ארוך, להצית ברנדי.
תן להבות לשרוף, רועד מחבת מדי פעם.
מעבירים פירות לקערה קטנה. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מתלה עמדה במרכז תנור מחממים ל 191°. חמאה 8 אינץ 'בקוטר מחבת עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה עם קלף או נייר שעווה. נייר חמאה. מחבת אבק עם קמח, רועד את עודף; מקום על תבנית אפייה.
הבלילה Reblend עד חלקה, על 5 שניות.
יוצקים לתוך מחבת עוגה מוכנה. זרוק שזיפים וצימוקים לתוך הבלילה, הפצת באופן שווה.
אופים עוגה על תבנית אפייה עד הצדדים נפוחים וחומים וסכין מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה.
מניחים פיסת קלף או נייר שעווה על צלחת שטוחה. מנפים אבקת סוכר על נייר. הפעל סכין סביב עוגה במחבת כדי לשחרר. הפוך מחבת על נייר, משחרר עוגה.
מקום צלחת הגשה מעל עוגה והפוך. אבק העליון של עוגה עם אבקת סוכר נוספת.