קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 37 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פבלובה ברי מעורב

פבלובה ברי מעורב
זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לך מלח כשר, סוכר, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פבלובה ברי מעורב, פבלובה ברי מעורב, ו פבלובה ברי מעורב.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 180 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מניחים גיליון נייר קלף על מחבת. צייר מעגל 9 אינץ 'על הנייר, באמצעות צלחת 9 אינץ' כמדריך, ולאחר מכן להפוך את הנייר על כך המעגל הוא בצד ההפוך. (בדרך זו לא תקבל סימן עיפרון על מרנג.)
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבתמחבת
4
מניחים את החלבונים ביצה ומלח בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף מקצף. לנצח את החלבונים ביצה במהירות גבוהה עד המשרד, על 1 דקה. עם המיקסר עדיין על גבוה, לאט להוסיף את הסוכר והכה עד שהוא עושה פסגות המשרד, מבריק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
5
הסר את הקערה מן המיקסר, לנפות את קורנפלור על חלבוני ביצה מוכים, להוסיף את החומץ ווניל, ולקפל בקלילות עם מרית גומי. ערימת מרנג לתוך אמצע המעגל על נייר הקלף להחליק אותו בתוך המעגל, מה שהופך דיסק מחוספס.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלבוניםחלבונים
ונילוניל
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
אופים במשך 1 1/2 שעות. כבה את התנור, לשמור על הדלת סגורה, ולאפשר למרנג להתקרר לחלוטין בתנור, כ 1 שעה. זה יהיה פריך מבחוץ ורך מבפנים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הפוך את דיסק מרנג על צלחת ולהפיץ את החלק העליון לחלוטין עם קצפת ממותק.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
מורחיםמורחים
8
מערבבים את התותים, אוכמניות ופטל בקערה ולזרוק עם כ 1/2 כוס רוטב פטל, או מספיק כדי לצפות את פירות יער קלות. כפית את פירות יער בזהירות לתוך אמצע Pavlova, משאיר גבול של שמנת וקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
תותיםתותים
אוכמניותאוכמניות
פטלפטל
פירות יערפירות יער
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מגישים מיד בכדורים גדולים עם רוטב פטל נוסף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
1
שוט את הקרם בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk (אתה יכול גם להשתמש מערבל יד). כאשר הוא מתחיל להתעבות, מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים להכות עד המשרד. אל תפרזי!
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה