פבלובה ברי מעורב
זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לך מלח כשר, סוכר, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פבלובה ברי מעורב, פבלובה ברי מעורב, ו פבלובה ברי מעורב.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 180 מעלות F.
מניחים גיליון נייר קלף על מחבת. צייר מעגל 9 אינץ 'על הנייר, באמצעות צלחת 9 אינץ' כמדריך, ולאחר מכן להפוך את הנייר על כך המעגל הוא בצד ההפוך. (בדרך זו לא תקבל סימן עיפרון על מרנג.)
מניחים את החלבונים ביצה ומלח בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף מקצף. לנצח את החלבונים ביצה במהירות גבוהה עד המשרד, על 1 דקה. עם המיקסר עדיין על גבוה, לאט להוסיף את הסוכר והכה עד שהוא עושה פסגות המשרד, מבריק, על 2 דקות.
הסר את הקערה מן המיקסר, לנפות את קורנפלור על חלבוני ביצה מוכים, להוסיף את החומץ ווניל, ולקפל בקלילות עם מרית גומי. ערימת מרנג לתוך אמצע המעגל על נייר הקלף להחליק אותו בתוך המעגל, מה שהופך דיסק מחוספס.
אופים במשך 1 1/2 שעות. כבה את התנור, לשמור על הדלת סגורה, ולאפשר למרנג להתקרר לחלוטין בתנור, כ 1 שעה. זה יהיה פריך מבחוץ ורך מבפנים.
הפוך את דיסק מרנג על צלחת ולהפיץ את החלק העליון לחלוטין עם קצפת ממותק.
מערבבים את התותים, אוכמניות ופטל בקערה ולזרוק עם כ 1/2 כוס רוטב פטל, או מספיק כדי לצפות את פירות יער קלות. כפית את פירות יער בזהירות לתוך אמצע Pavlova, משאיר גבול של שמנת וקצפת.
מגישים מיד בכדורים גדולים עם רוטב פטל נוסף.
שוט את הקרם בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk (אתה יכול גם להשתמש מערבל יד). כאשר הוא מתחיל להתעבות, מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים להכות עד המשרד. אל תפרזי!