פבלובה תות
פבלובה תות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לך קצפת, קרם של טרטר, חומץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . נסו פבלובה תות, פבלובה תות, ו פבלובה תות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח חלבונים ביצה, קרם של טרטר ומלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. הכה בסוכר, 1 כף בכל פעם, עד פסגות נוקשות, מבריק טופס. הכה בקורנפלור, חומץ ווניל רק עד מעורבב.
על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף או בנייר כסף, מורחים מרנג למעגל בגודל 10 אינץ '(25 ס " מ) עם קצה מורם וחריץ קל במרכז.
אופים בתנור שחומם מראש 250 מעלות F (120 מעלות C) עד המשרד למגע, על 1-1/4 שעות. מרנג צריך להיות בצבע קרם. אם זה נראה בראונינג, להפחית את טמפרטורת התנור ל 225 מעלות F (105 מעלות C).
כאשר מוכן לשרת, לקלף נייר קלף את הגב של מרנג.
מניחים מרנג על צלחת הגשה.
חותכים תותים לחצאים או פרוסות, אם גדול. קצפת עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות ליקר, אם משתמשים.
מורחים קצפת על מרנג משאיר קצה מקצפת גלוי. למעלה עם תותים.