פגז מאפה
פגז מאפה הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 187 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה סביב 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, מלח, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 15%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו פחזניות שמנת (קליפה נפוחה של מאפה צ'וקס), סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה בניחוח תפוזים, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, ו פגז פבלובה (מתכונים דומים).
הוראות
זורקים יחד קמח ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים חתיכות חמאה ומערבבים לקמח בקצות האצבעות עד שהתערובת דומה לקמח תירס.
מוסיפים מים ומערבבים בעזרת מזלג עד שהבצק פשוט מתחבר לכדור. ללוש בקצרה עד לקבלת מרקם חלק בקושי, ואז לטפוח בצק לדיסק בעובי 1 אינץ', לעטוף בניילון ולהצטנן למשך 15 דקות.
על משטח מקומח קלות מרדדים בצק לעיגול בגודל 12 אינץ'.
מרדדים בצק על מערוך ומגלגלים לתבנית פאי. זין בכל רחבי עם מזלג. מרפדים את מעטפת המאפה ביריעת נייר אלומיניום בגודל 15 אינץ', ומניחים לקצה לתלות מעל. להקפיא במשך 15 דקות.
ממלאים את הקליפה המסוככת ב -2 כוסות שעועית יבשה.
אופים 20 דקות, מסירים נייר כסף ושעועית ואופים 17 דקות נוספות.
מוציאים מהתנור ומצננים על מתלה לפני המילוי.