מתכון פהיטות בשר בקר יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 55 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 378 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לך לחנות ותביא אבקת צ'ילי, מים, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. מתכונים דומים: פהיטות בקר, פהיטות בקר, ו פהיטות בקר.
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את כל המרכיבים המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מוסיפים לתערובת בשר; מבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
כדי לשרת, כפית 1/4 של ממרח אבוקדו במרכז כל טורטייה. למעלה כל אחד עם 1/4 של תערובת בשר. למעלה עם סלסה. מקפלים קצה תחתון של טורטייה כלפי מרכז; לקפל 2 צדדים כלפי מרכז, חופף מעט.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.