פהיטות עוף בגריל
פהיטות עוף בגריל יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל, טורטיות קמח, סלסה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פהיטות עוף בגריל, מגש פהיטות עוף בגריל, ו פהיטות עוף בגריל בנייר כסף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיץ ליים, שמן ואבקת צ ' ילי בכוס רדודה או צלחת פלסטיק או שקית לאחסון מזון פלסטיק חובה כבדה.
מוסיפים עוף ובצל; פונים למעיל עם מרינדה. כיסוי צלחת או חותם תיק ומקרר לפחות 1 שעה אבל לא יותר מ 24 שעות.
מברשת מתלה גריל עם שמן צמחי.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
הסר עוף ובצל מן המרינדה; ריזרב מרינדה. כיסוי ועוף גריל ובצל 4 עד 6 אינץ ' מחום בינוני 8 עד 10 דקות, צחצוח לעתים קרובות עם מרינדה מפנה פעם אחת, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
מחלקים עוף ובצל בין טורטיות, הצבת במרכז. מקפלים קצה אחד של טורטייה עד על 1 אינץ ' על תערובת עוף; לקפל את הצדדים ימינה ושמאלה על קצה מקופל, חופפים. מקפלים הנותרים סוף למטה. למעלה עם סלסה וגואקמולי.