פהיטות שפמנון יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם תיבול פהיטה, פילה שפמנון, טורטיות קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו La Mansion ' S Chicken Fajitas-Fajitas הם מאכל Tex Mex שכולם נהנים, Fajitas de Carne (Fajitas סטייק), ו שפמנון לאפיט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים את שני הצדדים של דגים באופן שווה עם תיבול פהיטה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פהיטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הסר דגים מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים פלפלים ואת הבא 3 מרכיבים (דרך שום) למחבת; לבשל במשך 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.