פובלנוס ממולא עם תירס קלוי
אם יש לך כשעה לבלות במטבח, פובלנוס ממולא עם תירס קלוי עשוי להיות מתכון צמחוני אדיר ללא גלוטן ולקטו אובו שכדאי לנסות. תמורת $1.49 למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 148 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינת קוטיחה, בצל ירוק, מיץ ליים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חמין תירס עם תפוחי אדמה, פובלנוס וגאודה מעושנת , מאפינס תירס עם תירס טרי וכוסאות תירס, בצל ירוק וקוטיג'ה במרק תירס קוקוס .
הוראות
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
שים את הפובלנוס על תבנית אפייה וזורקים עם 1 כף שמן צמחי, 1/2 כפית כמון ו-1/2 כפית מלח. צולים עד שהם מתחילים להשחים ולהתרכך, כ-20 דקות.
בינתיים, שים את התירס על נייר אפייה אחר, מברישים ב-1 כף שמן צמחי שנותרה ומפזרים 1/2 כפית מלח ואת 1/2 כפית כמון הנותרת. צולים עד להזהבה קלה, 15 דקות; הופכים, מוסיפים את בצל ירוק וצולים עוד 15 דקות.
חותכים חריץ של 2 אינץ' לאורכו לכל פלפל, מסירים את הגרעינים ופותחים מעט את הפלפלים. (קלף את העור, אם תרצה).
מוציאים את גרעיני התירס מהקלח; מוסיפים לקערה יחד עם בצל ירוק, ואז מגרדים פנימה את החלב מהקלחים בעזרת גב סכין. מערבבים פנימה את הקרמה, הכוסברה ואת גרידת הליים והמיץ. מתבלים במלח.
מזלפים את תערובת התירס לתוך הפלפלים.
מפזרים את המלית בגבינת קוטיה. מחזירים את הפלפלים לתנור ואופים עד שהגבינה מזהיבה מעט, כ-8 דקות.