קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

פובלנוס ממולא עם תירס קלוי

פובלנוס ממולא עם תירס קלוי
אם יש לך כשעה לבלות במטבח, פובלנוס ממולא עם תירס קלוי עשוי להיות מתכון צמחוני אדיר ללא גלוטן ולקטו אובו שכדאי לנסות. תמורת $1.49 למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 148 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינת קוטיחה, בצל ירוק, מיץ ליים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חמין תירס עם תפוחי אדמה, פובלנוס וגאודה מעושנת , מאפינס תירס עם תירס טרי וכוסאות תירס, בצל ירוק וקוטיג'ה במרק תירס קוקוס .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
גרידת ליים מגוררת, בתוספת מיץ של ליים אחדגרידת ליים מגוררת, בתוספת מיץ של ליים אחד
2
שים את הפובלנוס על תבנית אפייה וזורקים עם 1 כף שמן צמחי, 1/2 כפית כמון ו-1/2 כפית מלח. צולים עד שהם מתחילים להשחים ולהתרכך, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 צ'ילי פובלנו קטנים6 צ'ילי פובלנו קטנים
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בינתיים, שים את התירס על נייר אפייה אחר, מברישים ב-1 כף שמן צמחי שנותרה ומפזרים 1/2 כפית מלח ואת 1/2 כפית כמון הנותרת. צולים עד להזהבה קלה, 15 דקות; הופכים, מוסיפים את בצל ירוק וצולים עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
תנו להתקרר.
5
חותכים חריץ של 2 אינץ' לאורכו לכל פלפל, מסירים את הגרעינים ופותחים מעט את הפלפלים. (קלף את העור, אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
מוציאים את גרעיני התירס מהקלח; מוסיפים לקערה יחד עם בצל ירוק, ואז מגרדים פנימה את החלב מהקלחים בעזרת גב סכין. מערבבים פנימה את הקרמה, הכוסברה ואת גרידת הליים והמיץ. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
מזלפים את תערובת התירס לתוך הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
8
מפזרים את המלית בגבינת קוטיה. מחזירים את הפלפלים לתנור ואופים עד שהגבינה מזהיבה מעט, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
צילום של קון פולוס