קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות71
מגזין

פוגאס עם עשבי תיבול Provencal

פוגאס עם עשבי תיבול Provencal
פוגאס עם Provencal עשבי תיבול הוא טבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 1226 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך שמרים, הרבס דה פרובנס, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קוק הספר: Provençal Olive Fougasse, מרק עוף עם עשבי תיבול Provençal, ו סלט חומוס עם עשבי תיבול פרובנס וזיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 1 1/2 כוסות מים חמים לתוך קערה גדולה; מפזרים שמרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, כ -10 דקות. מערבבים ב 1 כוס קמח, 1 כף herbes דה פרובנס ומלח ים, ואז 2 כפות שמן עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מערבבים מספיק קמח, 1 כוס בכל פעם, כדי ליצור בצק עבה מעט דביק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
הפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין קלות; ללוש עד חלק וגמיש, על 5 דקות. טופס לכדור. שמן קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים בצק; פונים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ואז במגבת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בואו לעלות באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל, על 1 שעה.
7
עמדה 1 מתלה במרכז ו 1 מתלה בשליש העליון של תנור מחממים ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מפזרים 2 גיליונות אפייה בנדיבות עם קמח תירס. אגרוף בצק למטה. להתברר על משטח משוריין; לחלק לשניים. לחץ על כל חצי עד 11x8 אינץ ' בצורה לא סדירה אליפסה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
העברה לסדינים אפייה מוכנים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מברשת כל אליפסה עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
מפזרים כל אחד עם 1 1/2 כפיות herbes דה פרובנס. באמצעות סכין חדה, לעשות כמה חתכים 2 אינץ ' ארוך בכל אליפסה (לא לחתוך דרך הקצוות), המרווח חותך באופן שווה בנפרד חיתוך דרך הבצק כדי לעבוד על פני השטח. תפרקו את הבצק לחתיכות כדי ליצור פתחים. לכסות באופן רופף עם פלסטיק; לתת לעלות באזור חם ללא טיוטה עד נפוח מעט, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
מניחים בצק בתנור. מיד לשפוך על 1/4 כוס מים על תחתית התנור, יצירת קיטור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
אופים לחמים עד זהב על גבי ו פריך מעט על התחתונה, מיתוג גיליונות בין מדפים ולהפוך מול כל גיליון לחלק האחורי של התנור באמצע אפייה, כ 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
העברת גיליונות למדפים; לחמים מגניבים 10 דקות.
15
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.