פודינג אורז קרמי עם רוטב דובדבן ברנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג אורז שמנת עם רוטב דובדבן ברנדי. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם דובדבנים טארט, קצפת, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו רוטב דובדבן ברנדי, פודינג אורז עם שקדים ורוטב דובדבנים, ו פודינג אורז קוקוס קלוי ברוטב דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, חלב חום, אורז, 1/3 כוס סוכר והמלח לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים חשפו 40 עד 45 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד אורז רך תערובת מעובה.
מערבבים כמות קטנה של תערובת אורז חם לביצים, ולאחר מכן מערבבים ביצים בחזרה לתערובת בסיר. המשך בישול על חום בינוני על 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מחומם דרך. מגניב 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
בקערת הגשה גדולה מצוננת, להכות שמנת וניל עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד מעובה. מקפלים בתערובת אורז מקורר. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות עד שמצונן היטב.
ב 1-סיר ליטר, לערבב 1/2 כוס סוכר ואת קורנפלור. מערבבים במיץ תפוזים ודובדבנים קפואים.
חום מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד שחין תערובת מתעבה מעט. מערבבים בברנדי.
מגישים רוטב חם או צונן עם פודינג.