פודינג בננה מקורמל
פודינג בננה מקורמל יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בננות, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג בננה מקורמל, פודינג לחם אגסים מקורמל, ו פודינג אורז קרמי עם בננות קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים הראשון 3 מרכיבים במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד מבעבע.
מוסיפים בננות; מבשלים 2 עד 3 דקות או עד מחומם היטב.
לטאטא יחד 3/4 כוס סוכר מגורען, הבא 3 מרכיבים, ו 4 חלמונים בסיר כבד. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מקציפים כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד עובי דמוי פודינג. (
תערובת רק יתחיל בועה ויחזיק פסגות רכות כאשר המטרף הוא הרים.)
הסר מהחום, ומערבבים וניל.
מחלקים חצי תערובת בננה, פודינג, ופלים בין 8 (1 כוס) ramekins או מנות זכוכית ovenproof.
שכבה עם תערובת בננה נותרת, פודינג, ופלים וניל.
לנצח 4 חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף.
להוסיף 1/4 כוס הנותרים סוכר מגורען, 1 כף. בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס (2 עד 4 דקות).
מורחים מקצפת על ramekins.
מניחים ramekins על תבנית אפייה.
אופים ב 325 במשך 15 עד 20 דקות או עד מקצפת זהוב.
בואו להתקרר על מתלה תיל 30 דקות.