קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג ג'ינג'ר אגס דביק

פודינג ג'ינג'ר אגס דביק
פודינג ג'ינג'ר אגס דביק הוא קינוח שמגיש 8. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך סודה לשתייה, זנגביל טחון, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא משהו. נסו אגס דביק & עוגת זנגביל, תאריך דביק & פודינג ג'ינג'ר, ו פודינג טופי דביק עם תאריכים וג'ינג'ר מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הסירופ, הסוכר והחלב בסיר, ואז להביא לרתיחה להתמוסס. השאר להתקרר כמעט לחלוטין בזמן שאתה מקבל על עם כל דבר אחר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שים את החמאה, קמח, ביקרבונט, ג ' ינג ' ר הקרקע וקינמון למעבד מזון, ואז דופק עד שהוא יוצר פירורים עדינים. בנדיבות חמאה אגן פודינג 1.4 ליטר ומפזרים 1 כפית סוכר בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
לחתוך 3 של כדורי זנגביל במחצית ולשים 5 חצאים, מעוגל בצד למטה, לתוך החלק התחתון, כמו נקודות של כוכב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
5
חותכים לחי אחת מאגס, ואז חותכים דרך כ -10 פעמים, מבלי לחתוך את קצה הגבעול. שים את זה בתחתית הקערה בין הג ' ינג ' ר, ולאחר מכן לחץ בעדינות כך מאווררי האגס החוצה. ליבה, ואז לחתוך דק את האגס שנותר. דק קוצצים את שאר הג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
עצה סירופ מקורר לערבב ביצה לתוך מעבד מזון, ואז במהירות משתין עם החומרים יבשים לבלילה. מוציאים את הלהב, ואז מערבבים את הג ' ינג ' ר הקצוץ ואגס פרוס. לגרד את התערובת לתוך האגן, ואז אופים במשך 1 שעות 20 דקות עד עלה וזהב כהה, שיפוד יוצא נקי. מה שלא תעשה, אל תפתח את התנור לפני 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
כדי לסיים, להמס בעדינות את החומרים סירופ במחבת יחד עד הסוכר מתמוסס, ולאחר מכן להרתיח בקצרה. להפוך את הפודינג מתוך האגן שלה ממש לפני ההגשה, כפית על הסירופ ומגישים עם פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות