קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג גרני סמית תפוחי לחם וג'ינג'ר עם קרם אנגלז מפולי וניל וקצפת קרם פרש

פודינג גרני סמית תפוחי לחם וג'ינג'ר עם קרם אנגלז מפולי וניל וקצפת קרם פרש
ניתן להכין את המתכון של פודינג לחם גרני סמית' ולחם ג'ינג'ר עם קרם אנגלז מפולי וניל וקצפת קרם פרש תוך כ-3 שעות ו-45 דקות . מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -30 גרם חלבון , 122 גרם שומן ובסך הכל 2053 קלוריות . גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, פולי וניל, חלמונים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. המתכון הזה אהוב על 3 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כקינוח יקר. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , שהוא מוצק. נסו פודינג לחם תותים עם קצפת קרם פרש , פודינג לחם דלעת עם רוטב קרמל תפוחים חריף וקרם אנגלה שעועית וניל , וליבות תפוחי אדמה עם רסק גרני סמית שמנמן וקינמון קרם פרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 4 תבניות סיליקון בצורת עגולה, ברוחב 3 אינץ' ועומק 1 אינץ'
2
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
לחם כפרי עתיק יומיןלחם כפרי עתיק יומין
1
מערבבים את השמנת, החלב, פולי הווניל והזרעים בסיר קטן על אש בינונית ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כיכר לחם כפרי עתיק יומין, חתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/2 כיכר לחם כפרי עתיק יומין, חתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
לחם כפרי עתיק יומין, חתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ'לחם כפרי עתיק יומין, חתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
טורפים יחד את החלמונים, הסוכר הגרגיר וסירופ המייפל בקערה גדולה. להקציף באיטיות את תערובת השמנת החמה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מסירים את תרמיל הווניל ומקציפים פנימה את ברנדי התפוחים. מסננים את הרפרפת לקערה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לרוטב קרמל תפוח-ג'ינג'ר: למחבת על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את החמאה. לאחר ההמסה מוסיפים את הסוכר החום ומניחים להמסה. לאחר מכן, מוסיפים את התפוחים, מקלות הקינמון והג'ינג'ר ומקפיצים עד שהם מתרככים אך עדיין מחזיקים את צורתם. מתבלים במלח. מכסים עם ברנדי התפוחים ומניחים להתבשל עד שהרוטב הופך למרקם סמיך ומזוגג.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסירים את מקלות הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
6
שלבו את רוטב קרמל תפוח-ג'ינג'ר עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
7
לאנגליז: מביאים את החצי-חצי, אגוז המוסקט, מקלות הקינמון וזרעי הוניל לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
טורפים יחד את החלמונים והסוכר בקערה בינונית עד לשלב הסרט החיוור. טורפים פנימה באיטיות את החצי-חצי החם, מחזירים את התערובת למחבת ומבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהתערובת מצפה את גב הכף. מסננים לקערה ומניחים על אמבט קרח. מערבבים עד לצינון. מכסים בניילון נצמד ישירות על המשטח ומקררים לפחות שעה לפני ההגשה
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מניחים את תבניות הסיליקון בתבנית צלייה. ממלאים את התבניות בלחם הספוג, ואז יוצקים את קרם הפודינג לחם על הלחם, לוחצים על הלחם כדי לטבול אותו לגמרי בקרם.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2
תן לשבת במשך 15 דקות כדי לאפשר ללחם לספוג מעט מהקרם.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
מניחים את התבנית בתבנית צלייה גדולה יותר ויוצקים פנימה מי ברז חמים עד שהיא מגיעה עד מחצית דפנות תבנית הצלייה הפנימית.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
אופים עד שהדפנות תפוחות מעט והמרכז מתנודד מעט, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוציאים מהתנור ומאמבט המים ומצננים על רשת אפייה לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
לקצפת: בקערה קרה מקציפים את השמנת ותמצית הווניל עד שנוצרות קצפת רכה. מקפלים פנימה את הקרם פרש עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
קרם פרשקרם פרש
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
פותחים את הפודינג לחם, מגישים עם קרם אנגלז מפולי וניל וקצפת. מפדרים בקינמון, אבקת סוכר ומקשטים בנענע. פודינג לחם מומלץ להגיש חם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
נייר אורזנייר אורז
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

מרכיבים

31חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ברנדי תפוחים, כמו קלבדוסברנדי תפוחים, כמו קלבדוס22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסברנדי תפוחים, כמו קלבדוסברנדי תפוחים, כמו קלבדוס1נעלייםday-old country loaf bread, cut into 1/4-inch cubesday-old country loaf bread, cut into 1/4-inch cubes2מקלות קינמוןמקלות קינמון3מקלות קינמוןמקלות קינמון581 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם פרשקרם פרש5largesחלמוניםחלמונים6largesחלמוניםחלמונים12 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלוף מגורד2 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלוף מגורד4שרימפס וורידיםמנטה טרייה, לקישוטמנטה טרייה, לקישוט4תפוחי סבתא סמית', קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי סבתא סמית', קלופים וחתוכים לקוביות67חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים4841 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי-חציחצי-חצי3571 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, קרהשמנת כבדה, קרה4761 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)330חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר חום בהירסוכר חום בהיר330חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר חום בהירסוכר חום בהיר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססירופ מייפל טהורסירופ מייפל טהור1חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי4שרימפס וורידיםמלחמלח42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1שעועית וניל, זרעים מגורדיםשעועית וניל, זרעים מגורדים1שעועית וניל, זרעים מגורדיםשעועית וניל, זרעים מגורדים1חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house2441 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת