פודינג גרני סמית תפוחי לחם וג'ינג'ר עם קרם אנגלז מפולי וניל וקצפת קרם פרש
ניתן להכין את המתכון של פודינג לחם גרני סמית' ולחם ג'ינג'ר עם קרם אנגלז מפולי וניל וקצפת קרם פרש תוך כ-3 שעות ו-45 דקות . מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -30 גרם חלבון , 122 גרם שומן ובסך הכל 2053 קלוריות . גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, פולי וניל, חלמונים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. המתכון הזה אהוב על 3 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כקינוח יקר. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , שהוא מוצק. נסו פודינג לחם תותים עם קצפת קרם פרש , פודינג לחם דלעת עם רוטב קרמל תפוחים חריף וקרם אנגלה שעועית וניל , וליבות תפוחי אדמה עם רסק גרני סמית שמנמן וקינמון קרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 4 תבניות סיליקון בצורת עגולה, ברוחב 3 אינץ' ועומק 1 אינץ'
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
מערבבים את השמנת, החלב, פולי הווניל והזרעים בסיר קטן על אש בינונית ומביאים לרתיחה.
טורפים יחד את החלמונים, הסוכר הגרגיר וסירופ המייפל בקערה גדולה. להקציף באיטיות את תערובת השמנת החמה עד לאיחוד.
מסירים את תרמיל הווניל ומקציפים פנימה את ברנדי התפוחים. מסננים את הרפרפת לקערה נקייה.
לרוטב קרמל תפוח-ג'ינג'ר: למחבת על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את החמאה. לאחר ההמסה מוסיפים את הסוכר החום ומניחים להמסה. לאחר מכן, מוסיפים את התפוחים, מקלות הקינמון והג'ינג'ר ומקפיצים עד שהם מתרככים אך עדיין מחזיקים את צורתם. מתבלים במלח. מכסים עם ברנדי התפוחים ומניחים להתבשל עד שהרוטב הופך למרקם סמיך ומזוגג.
שלבו את רוטב קרמל תפוח-ג'ינג'ר עם הלחם.
לאנגליז: מביאים את החצי-חצי, אגוז המוסקט, מקלות הקינמון וזרעי הוניל לרתיחה בסיר בינוני.
טורפים יחד את החלמונים והסוכר בקערה בינונית עד לשלב הסרט החיוור. טורפים פנימה באיטיות את החצי-חצי החם, מחזירים את התערובת למחבת ומבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהתערובת מצפה את גב הכף. מסננים לקערה ומניחים על אמבט קרח. מערבבים עד לצינון. מכסים בניילון נצמד ישירות על המשטח ומקררים לפחות שעה לפני ההגשה
מניחים את תבניות הסיליקון בתבנית צלייה. ממלאים את התבניות בלחם הספוג, ואז יוצקים את קרם הפודינג לחם על הלחם, לוחצים על הלחם כדי לטבול אותו לגמרי בקרם.
תן לשבת במשך 15 דקות כדי לאפשר ללחם לספוג מעט מהקרם.
מניחים את התבנית בתבנית צלייה גדולה יותר ויוצקים פנימה מי ברז חמים עד שהיא מגיעה עד מחצית דפנות תבנית הצלייה הפנימית.
אופים עד שהדפנות תפוחות מעט והמרכז מתנודד מעט, כ-45 דקות.
מוציאים מהתנור ומאמבט המים ומצננים על רשת אפייה לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
לקצפת: בקערה קרה מקציפים את השמנת ותמצית הווניל עד שנוצרות קצפת רכה. מקפלים פנימה את הקרם פרש עד לאיחוד.
פותחים את הפודינג לחם, מגישים עם קרם אנגלז מפולי וניל וקצפת. מפדרים בקינמון, אבקת סוכר ומקשטים בנענע. פודינג לחם מומלץ להגיש חם.