קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פודינג דלעת לשולחן חג ההודיה

פודינג דלעת לשולחן חג ההודיה
פודינג דלעת לשולחן חג ההודיה דורש מסביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר קנה לא מזוקק, תמצית vanillan, חלמוני ביצה ממולאים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד טוב כמו קינוח זול. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. נסו פודינג דלעת לשולחן חג ההודיה, שולחן חג ההודיה: מתכון רוטב אוכמניות בזיליקום, ו Ham & Gouda Triscuit Toppers בתוספת 10 טיפים להגדרת שולחן ההודיה המושלם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקציפים מחית דלעת, תשעה חלמונים מוכים ביצה, שתי כוסות שמנת כבדה עם חצי כוס סוכר קנה לא מזוקק, וחצי כפית קינמון טחון, רבע כפית אגוז מוסקט טחון, תמצית וניל כפית אחת ומלח ים מקף לא מזוקק.להביא על שני סנטימטרים של מים לרתיחה בדוד כפול או סיר מצויד בקערה, ומערבבים את פודינג ברציפות עד עבה מספיק כדי מעיל כף.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דלעת משומרדלעת משומר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
זנים של פטריותזנים של פטריות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את פודינג מעובה לתוך אפייה צלחת סופלה שלנו ואופים ב 350 מעלות פרנהייט על שלושים עד ארבעים דקות או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז פודינג יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מגישים חם עם קרם פרש, קצפת או קרם כפול.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
לימון גומילימון גומי
קרם כפולקרם כפול