פודינג דלעת לשולחן חג ההודיה
פודינג דלעת לשולחן חג ההודיה דורש מסביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר קנה לא מזוקק, תמצית vanillan, חלמוני ביצה ממולאים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד טוב כמו קינוח זול. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. נסו פודינג דלעת לשולחן חג ההודיה, שולחן חג ההודיה: מתכון רוטב אוכמניות בזיליקום, ו Ham & Gouda Triscuit Toppers בתוספת 10 טיפים להגדרת שולחן ההודיה המושלם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות פרנהייט.
מקציפים מחית דלעת, תשעה חלמונים מוכים ביצה, שתי כוסות שמנת כבדה עם חצי כוס סוכר קנה לא מזוקק, וחצי כפית קינמון טחון, רבע כפית אגוז מוסקט טחון, תמצית וניל כפית אחת ומלח ים מקף לא מזוקק.להביא על שני סנטימטרים של מים לרתיחה בדוד כפול או סיר מצויד בקערה, ומערבבים את פודינג ברציפות עד עבה מספיק כדי מעיל כף.
יוצקים את פודינג מעובה לתוך אפייה צלחת סופלה שלנו ואופים ב 350 מעלות פרנהייט על שלושים עד ארבעים דקות או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז פודינג יוצא נקי.
מגישים חם עם קרם פרש, קצפת או קרם כפול.