קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

פודינג הלחם הטוב ביותר

פודינג הלחם הטוב ביותר
זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג לחם מלטזי (באמצעות לחם מעופש), ו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז 13 על ידי 9 על ידי מחבת 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מערבבים יחד סוכר מגורען, ביצים וחלב בקערה; מוסיפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ונילוניל
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים על לחם קוביות ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
4
בקערה אחרת, מערבבים ומתפוררים יחד סוכר חום, חמאה ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים תערובת לחם למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מפזרים תערובת סוכר חום מעל ואופים במשך 35 עד 45 דקות, או עד שנקבע.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מערבבים יחד את הסוכר מגורען, חמאה, ביצה, ווניל בסיר על חום בינוני. מערבבים יחד עד הסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיף את הברנדי, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
ברנדיברנדי
3
יוצקים פודינג לחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
4
מגישים חם או קר.