פודינג הלחם הטוב ביותר
זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג לחם מלטזי (באמצעות לחם מעופש), ו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז 13 על ידי 9 על ידי מחבת 2 אינץ'.
מערבבים יחד סוכר מגורען, ביצים וחלב בקערה; מוסיפים וניל.
יוצקים על לחם קוביות ולתת לשבת במשך 10 דקות.
בקערה אחרת, מערבבים ומתפוררים יחד סוכר חום, חמאה ופקאנים.
יוצקים תערובת לחם למחבת מוכנה.
מפזרים תערובת סוכר חום מעל ואופים במשך 35 עד 45 דקות, או עד שנקבע.
מערבבים יחד את הסוכר מגורען, חמאה, ביצה, ווניל בסיר על חום בינוני. מערבבים יחד עד הסוכר נמס.
מוסיף את הברנדי, ערבוב טוב.