פודינג התירס הקרמי של השף ג'ון
פודינג התירס הקרמי של השף ג'ון נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, תירס, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו פלפלים ממולאים של השף ג'ון.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). חמאה 6-גרם זכוכית או ramekins קרמיקה. הגדר ramekins לתוך צלחת אפייה עמוקה 2 אינץ'.
מניחים תירס לסיר גדול ומערבבים בשמנת, מלח ופלפל קאיין. מביאים לרתיחה ולהסיר מחום; מערבבים בחלב.
העברת תערובת תירס לבלנדר ודופק מספר פעמים כדי לקבל את התערובת נעה. להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה וקרם.
להקציף חלמונים עם ביצים עד חלקה בקערת ערבוב. לאט לאט לטאטא על תערובת 1/4 כוס תירס חם לתוך ביצים עד תערובת התירס הוא משולב. חזור מספר פעמים יותר עד שכל תערובת התירס משולבת עם ביצים.
מחלקים תערובת תירס שווה לתוך 6 ramekins.
יוצקים מי ברז חמים לתבנית האפייה לבוא על חצי דרך את הצדדים של ramekins.
אופים בתנור שחומם מראש עד פודינג נקבעים רק, 30 עד 35 דקות.
בואו custards מגניב במשך כ 10 דקות לפני ההגשה ב ramekins או unmolding על צלחות הגשה. כדי unmold, להכניס סכין בין פודינג ואת ramekin, ללכת מסביב לקצה עם סכין כדי לשחרר, ולהפוך על צלחת כדי unmold.