קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פודינג התירס הקרמי של השף ג'ון

פודינג התירס הקרמי של השף ג'ון
פודינג התירס הקרמי של השף ג'ון נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, תירס, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו פלפלים ממולאים של השף ג'ון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). חמאה 6-גרם זכוכית או ramekins קרמיקה. הגדר ramekins לתוך צלחת אפייה עמוקה 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
2
מניחים תירס לסיר גדול ומערבבים בשמנת, מלח ופלפל קאיין. מביאים לרתיחה ולהסיר מחום; מערבבים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
קרםקרם
תירסתירס
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
העברת תערובת תירס לבלנדר ודופק מספר פעמים כדי לקבל את התערובת נעה. להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
להקציף חלמונים עם ביצים עד חלקה בקערת ערבוב. לאט לאט לטאטא על תערובת 1/4 כוס תירס חם לתוך ביצים עד תערובת התירס הוא משולב. חזור מספר פעמים יותר עד שכל תערובת התירס משולבת עם ביצים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
תירסתירס
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
5
מחלקים תערובת תירס שווה לתוך 6 ramekins.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
יוצקים מי ברז חמים לתבנית האפייה לבוא על חצי דרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
אופים בתנור שחומם מראש עד פודינג נקבעים רק, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בואו custards מגניב במשך כ 10 דקות לפני ההגשה ב ramekins או unmolding על צלחות הגשה. כדי unmold, להכניס סכין בין פודינג ואת ramekin, ללכת מסביב לקצה עם סכין כדי לשחרר, ולהפוך על צלחת כדי unmold.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין