פודינג וניל שעועית
פודינג וניל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 219 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך חצי וחצי, חלב, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו וניל שעועית חמאה, וניל שעועית שוקולד לבן מוס וסירופ וניל עבור עוגת חתונה, וניל שעועית פודינג אורז, ו וניל שעועית פודינג אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלב בסיר בינוני, כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים שעועית לחלב. מביאים לרתיחה.
מערבבים סוכר, קורנפלור, ומלח בקערה גדולה, ערבוב טוב.
מערבבים חצי וחצי חלמונים ביצה, ערבוב טוב. מערבבים תערובת חלמון ביצה לתוך תערובת סוכר. בהדרגה להוסיף חצי חלב חם לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להחזיר תערובת חלב חם למחבת; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים חמאה, ערבוב עד מומס.
מניחים קערה בקערה גדולה מלאה קרח במשך 15 דקות או עד פודינג מתקרר, ערבוב מדי פעם. לכסות את פני השטח של פודינג עם פלסטיק לעטוף; צמרמורת.
חמאת בוטנים וריאציה פודינג: להשמיט שעועית וניל, מלח, וחמאה; מערבבים 1/4 כוס שמנת שמנת שמנת שמנת שמנת חמאת בוטנים לאחר פודינג מבושל.