קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פודינג טפיוקה קוקוס

פודינג טפיוקה קוקוס
פודינג קוקוס טפיוקה נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס, קורנפלור, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פודינג טפיוקה קוקוס, פודינג טפיוקה קוקוס, ו פודינג טפיוקה קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת nonstick 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא 4 כוסות (3 3/4 כוסות אם באמצעות טפיוקה בישול מהיר) מים לרתיחה. מערבבים בהדרגה טפיוקה; להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף, 15 עד 30 דקות עבור פנינה (5 עד 8 דקות לבישול מהיר).
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
התערובת תהיה עבה מאוד.
3
מוסיפים 3/4 כוס סוכר, 1/3 כוס חלב קוקוס, ו 1/2 כפית מלח. מערבבים מדי פעם עד הסוכר הוא מומס, 2 עד 3 דקות. מערבבים תירס, אם משתמשים. כפית לתוך שמונה קערות קטנות או ramekins (1/2 עד 3/4 כוס כל).
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
במחבת 1 עד 2 ליטר, לערבב נשאר 1/4 כוס סוכר קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להוסיף הנותרים 1 כוס חלב קוקוס, 1/2 כוס מים, ונותר 1/2 כפית מלח. מערבבים מעל חום גבוה עד שהתערובת רותחים, 3 עד 4 דקות. כף לא פחות על פודינגים להתפשט כדי לכסות צמרות. צמרמורת עד מגניב, על 30 דקות, ואז לכסות ולקרר עד קר, על 2 שעות. ממש לפני ההגשה, מקשטים עם תותים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום