קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

פודינג יער שחור

פודינג יער שחור
פודינג היער השחור יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכי לחנות ותקני ענבים, קרם דה קסיס, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-75 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו עוגת פודינג יער שחור, עוגת פודינג יער שחור, ו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת אגן פודינג 1.5 ליטר עם שמן-אם אין לך פודינגבסין 1.5 ליטר, להשתמש באחד קטן ומגישים anyfruit כי לא יתאים בצד. קו thebasin עם שכבה כפולה של סרט נצמדות, תלוי באגן בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
שים את האוכמניות, הדובדבנים, הגפנים והסוכר בסיר עם 3 כפות. מכסים ומחממים בעדינות, בוחשיםכמו, עד שהסוכר נמס והפרי מתקתק.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את דומדמניות ואוכמניות, מכסים ומבשלים בעדינות במשך 2 דקות יותר עד הפרי הוא justsoftened. תוריד את החום וקריר.מסננים את הפרי לתוך מסננת להגדיר קערת overa. השאירו 5 דקות כדי לנקז היטב, ואז מערבבים את הקאסיס או ריבנה לתוך המיצים המתורבתים. לקצץ את הקרום מפרוסות לחם הפנים ולהשליך, לאבד כמה שיותר קטן. ואז להשתמש במברשת פסטרי כדי להפיץ קצת של ברי juicesover צד אחד של כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
חותכים circlefrose 1 (או 2 חצי עיגולים מ2 פרוסות) כי יהיה לכסות בצורה מסודרת את הבסיס של האגן, ולדחוף פנימה מיץ בצד למטה.שמור קצת לחם, כך שיש לך מספיקכסות את החלק העליון של האגן,ולאחר מכן חצי את הפרוסות הנותרות לתוך fatfingers – זמירה על האריך הנכוןכדי קו הצדדים של האגן. לאחר מכן, מיץ בצד למטה,לעבוד מסביב לאגן, חופפים את הקצוות של הלחם בהיר ולחץ עליהם להישאר במקום, עד האגן הוא linedwith לחם לחלוטין. תיקון כל פערים עם שאריות.שמור כמה כפיות של פירות toserve, ואז כפית את השאר לתוך האגן מצופה לחם, למעוך את הפרי עד לרמה זה. שמור 150 מ " ל של juicesעם פירות יער שמורים, ולאחר מכן לשפוך אותו לתוך האגן, להתרכז בצביעה אותו סביב הקצוות כדי לספוג את הלחם. פאזל הלחם שמורות toneatly לכסות את החלק העליון ולאטום את הפרי, הפעם הצבת אותו בצד מיץ. Looselycover החלק העליון של האגן עם סרט נצמד.מצא צלחת קטנה שתתאים בנוחות על פני האגן כך שהוא במגע עםהפודינג ולהוסיף 4 x 400g פחיות להרים אותו. צ ' יל לילה עם מיץ שמורים ו berries.To מגישים, לפתוח ולהפוך את הבסיס על צלחת הגשה עם שפה כדי holdany מיצים. הרם את הכיור, מחזיק את הפילם למטה בחוזקה כפי שאתה מושך כדי לעזור לך להסיר אותו. לקלף את חוט התיל לרound הפודינג. אם יש לך כתמים whitebread גלוי, כפית על כמה מיץ לצבוע אותו. כפית את שאר האוכמניות ומיץ על החלק העליון של thepud ומגישים עם קרוש או singlecream, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם