פודינג כבד חזיר
אם יש לך allspice הקרקע, חמאה, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו Pâté חזיר וכבד, פטה כבד חזיר דני, ו כבד עוף וכדורי בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
שים את הכבד, חזיר טחון, מלח, פלפל, allspice ובצל במעבד מזון או מטחנת בשר ולתת לו לרוץ עד התערובת היא עדיין גס מעט.
כדי להפוך את הרוטב: להמיס חמאה על אש נמוכה. מערבבים בקמח עד חלקה.
מוסיפים חלב, ערבוב עד חלקה.
מערבבים רוטב, תערובת ביצה ובשר ומערבבים. לשים עובש עם שני עלי דפנה על גבי עובש ואופים במשך שעה עד שעה וחצי.