סלט פסטה יווני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. אם יש לכם בצל, חומץ יין, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: סלט פסטה יווני, סלט פסטה יווני, ו סלט פסטה יווני.
הוראות
1
הפוך ההלבשה: בקערה קטנה, להקציף יחד שום, אורגנו, חרדל, חומץ, מלח, פלפל ושמן זית עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הפוך סלט: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים פסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ -8 דקות, או כמו התווית מפנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מסננים, שוטפים מתחת למים קרים ומעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)