המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אבקת אפייה, קינמון טחון, שיבולת שועל מהירה בישול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. נסו מאפינס בננה שיבולת שועל, מאפינס שיבולת שועל Bananan, ו מאפינס בננה שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מערבבים היטב קמח, שיבולת שועל, ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
שלב ביצה הבא 5 מרכיבים; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
6
הבלילה כפית לתוך 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
7
מפזרים את הבלילה באופן שווה עם קינמון-סוכר.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
ליקוריץ צהוב וירוק
8
אופים ב 425 במשך 18 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.