קישואים מטוגנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קישואים מטוגנים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-180 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביצים, פרמזן, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו קישואים מטוגנים, פריחת קישואים מטוגנים, ו קישואים מטוגנים בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
יוצקים מספיק שמן למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מחממים את השמן על חום בינוני עד שמדחום בטיגון עמוק רושם 350 מעלות פ.
מערבבים 1 1/2 כוסות פרמזן, panko, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג.
לטאטא את הביצים בקערה בינונית אחרת כדי להתמזג. עבודה בקבוצות, לטבול את הקישואים בביצים כדי מעיל לחלוטין ולאפשר את הביצה העודפת לטפטף בחזרה לתוך הקערה. מעיל קישואים בתערובת panko, טפיחות לדבוק מעיל לחלוטין.
מניחים את רצועות הקישואים על תבנית אפייה.
כאשר השמן חם, עובד בקבוצות, מטגנים את מקלות הקישואים עד שהם זהובים חום, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את קישואים מטוגנים מגבות נייר וניקוז.
סדר את הקישואים המטוגנים על מגש.
מפזרים עם פרמזן הנותרים ומגישים.