קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם אנגלי

פודינג לחם אנגלי
אם יש לך לחם, צימוקים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פודינג אנגלי, עוגת פודינג אנגלית, ו פודינג קיץ אנגלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לשלב לחם וחלב, ולהניח בצד להשרות במשך 5 דקות. ואז מוסיפים ביצה, חמאה, צימוקים, פירות מעורבים, Splenda® תערובת סוכר חום, אגוז מוסקט, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
פירות מעורביםפירות מעורבים
קינמוןקינמון
צימוקיםצימוקים
SplendaSplenda
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
לחםלחם
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים היטב. לחץ על התערובת לתוך תבנית אפייה מרובע 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד זהב המשרד לגעת, כ -35 דקות. להשאיר בתבנית אפייה להתקרר, ולאחר מכן לחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור