קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

פודינג לחם ארטישוק

פודינג לחם ארטישוק
פודינג לחם ארטישוק דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 726 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, שן שום, לחם שאור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פודינג לחם תרד וארטישוק, כרישה ופודינג לחם ארטישוק, ו בייקון, כרישה, פודינג לחם ארטישוק.

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
טוסט הלחם ישירות על מדפי התנור עד יבש וזהוב קלות, על 3 דקות. לשפשף 1 בצד של הטוסט עם הצדדים לחתוך של שן שום. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-37
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מברשת את החלק התחתון של 9-by-13 אינץ ' צלחת אפייה עם 1 כף של שמן ארטישוק שמור ולסדר שליש הטוסט בשכבה אחת. למעלה עם חצי מהארטישוקים. מתבלים קלות במלח ופלפל ומלמעלה בשליש מהגבינה. חזור עם שכבה נוספת של טוסט, ארטישוק וגבינה ומתבלים עם מלח ופלפל. למעלה עם הטוסט והגבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
בקערה, מערבבים את החלב עם הביצים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים את הפודינג על הלחם; מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
להניח כמה פחיות על הפלסטיק כדי לשמור על הלחם שקוע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
7
בואו להשרות עד רוב פודינג נספג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
8
הסר את הפלסטיק.
9
מניחים גיליון נייר קלף משומן על גבי הפודינג ומכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
אופים במרכז התנור במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר את רדיד קלף; אופים במשך 15 דקות, או עד העליון הוא זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
תן לפודינג להתקרר במשך 15 דקות לפני חיתוך לריבועים והגשה.
13
הפוך קדימה: ניתן להכין את הפודינג דרך שלב 3 ומקורר בין לילה.
14
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני שתמשיך.
15
המלצת יין: חפשו שרדונה בטעם מלא עם מעט אלון בלבד, כגון Tormaresca 2002 מאיטליה או 2000 Antonin Rodet Chteau de Chamirey Blanc מצרפת.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)