קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאניני פופס!

פאניני פופס!
אם יש לכם חמאה, לחם כפרי, תערובות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. נסו ברי, בזיליקום, בייקון & פניני כחול ... ו Breville Panini עיתונות בגידה!, Panini פאי תפוחים מתוך ספר הבישול האולטימטיבי Panini Press מאת קתי Strahs, ו ריסוק על קתי סטראוס של פניני שמח בתוספת תפוח קלוי, ברי פקאן פניני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את יצרנית פניני לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
1
מורחים חמאה על שתי פרוסות לחם כדי לטעום את החלק החיצוני של הכריך. הפוך פרוסה אחת מלמעלה בצד השני עם כמות נדיבה של גבינה כדי להבטיח שיהיה מספיק כדי להחזיק את מקלות הסוכריה במקום (בתוספת כל תערובת-תוספות ייתכן שאתה משתמש). סגור את הכריך עם פרוסת הלחם השניה, עם חמאה למעלה.גריל פניני, שניים בכל פעם, עד הגבינה נמסה והלחם קלוי, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
להעביר את פניני ללוח חיתוך ומיד לגזור צורות עם חותכי עוגיות (הערה: אם אתה משתמש חותך מתכת זה יהיה חם מהר מאוד, אז הקפד לא לשרוף את האצבעות) ולהכניס את מקלות הסוכריה. אתה רוצה לקבל את המקלות שם בהקדם האפשרי, בעוד הגבינה עדיין חם ורך. ברגע שהגבינה מתקררת לדקה או שתיים זה צריך להצטבר ולהחזיק את המקלות במקום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
קרש חיתוךקרש חיתוך