קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

פודינג לחם ארטישוק

פודינג לחם ארטישוק
פודינג לחם ארטישוק דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 726 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, שן שום, לחם שאור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פודינג לחם תרד וארטישוק, כרישה ופודינג לחם ארטישוק, ו בייקון, כרישה, פודינג לחם ארטישוק.

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
טוסט הלחם ישירות על מדפי התנור עד יבש וזהוב קלות, על 3 דקות. לשפשף 1 בצד של הטוסט עם הצדדים לחתוך של שן שום. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-37
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מברשת את החלק התחתון של 9-by-13 אינץ ' צלחת אפייה עם 1 כף של שמן ארטישוק שמור ולסדר שליש הטוסט בשכבה אחת. למעלה עם חצי מהארטישוקים. מתבלים קלות במלח ופלפל ומלמעלה בשליש מהגבינה. חזור עם שכבה נוספת של טוסט, ארטישוק וגבינה ומתבלים עם מלח ופלפל. למעלה עם הטוסט והגבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
בקערה, מערבבים את החלב עם הביצים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים את הפודינג על הלחם; מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
להניח כמה פחיות על הפלסטיק כדי לשמור על הלחם שקוע.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
7
בואו להשרות עד רוב פודינג נספג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
8
הסר את הפלסטיק.
9
מניחים גיליון נייר קלף משומן על גבי הפודינג ומכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
אופים במרכז התנור במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר את רדיד קלף; אופים במשך 15 דקות, או עד העליון הוא זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
תן לפודינג להתקרר במשך 15 דקות לפני חיתוך לריבועים והגשה.
13
הפוך קדימה: ניתן להכין את הפודינג דרך שלב 3 ומקורר בין לילה.
14
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני שתמשיך.
15
המלצת יין: חפשו שרדונה בטעם מלא עם מעט אלון בלבד, כגון Tormaresca 2002 מאיטליה או 2000 Antonin Rodet Chteau de Chamirey Blanc מצרפת.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)