פודינג לחם ארטישוק
פודינג לחם ארטישוק דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 726 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, שן שום, לחם שאור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פודינג לחם תרד וארטישוק, כרישה ופודינג לחם ארטישוק, ו בייקון, כרישה, פודינג לחם ארטישוק.
הוראות
טוסט הלחם ישירות על מדפי התנור עד יבש וזהוב קלות, על 3 דקות. לשפשף 1 בצד של הטוסט עם הצדדים לחתוך של שן שום. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-37
מברשת את החלק התחתון של 9-by-13 אינץ ' צלחת אפייה עם 1 כף של שמן ארטישוק שמור ולסדר שליש הטוסט בשכבה אחת. למעלה עם חצי מהארטישוקים. מתבלים קלות במלח ופלפל ומלמעלה בשליש מהגבינה. חזור עם שכבה נוספת של טוסט, ארטישוק וגבינה ומתבלים עם מלח ופלפל. למעלה עם הטוסט והגבינה הנותרים.
בקערה, מערבבים את החלב עם הביצים. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את הפודינג על הלחם; מכסים בניילון נצמד.
להניח כמה פחיות על הפלסטיק כדי לשמור על הלחם שקוע.
בואו להשרות עד רוב פודינג נספג, על 15 דקות.
מניחים גיליון נייר קלף משומן על גבי הפודינג ומכסים בנייר כסף.
אופים במרכז התנור במשך 30 דקות.
הסר את רדיד קלף; אופים במשך 15 דקות, או עד העליון הוא זהוב.
תן לפודינג להתקרר במשך 15 דקות לפני חיתוך לריבועים והגשה.
הפוך קדימה: ניתן להכין את הפודינג דרך שלב 3 ומקורר בין לילה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני שתמשיך.
המלצת יין: חפשו שרדונה בטעם מלא עם מעט אלון בלבד, כגון Tormaresca 2002 מאיטליה או 2000 Antonin Rodet Chteau de Chamirey Blanc מצרפת.