גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי אורגנו, מולים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית קל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה (סוכרתי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מולים מרינרה, מולים מרינרה, ו מולים מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון עד מבושל.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
3
מוסיפים את היין ומפחיתים אותו בחצי, ואז מוסיפים את עגבניות השזיף, אורגנו ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שזיף
אורגנו
פטרוזיליה
יין
4
מוסיפים את המולים למחבת ומאפשרים לבשל במשך כ -10 דקות עד שכל המולים פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
מולים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להעביר מולים למגש. (להשליך כל מולים שאינם פתוחים.)
מרכיבים שתצטרך
מולים
6
אתה יכול לתלות כמה פסטה במרכז הצלחת מוקף מולים או יש כמה ברוסקטה שימושי לטבילה לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מולים
פסטה
רוטב
7
התאימו את התיבול לרוטב במלח ופלפל, לפי הצורך. מעיל את המולים עם הרוטב ומפזרים בזיליקום קצוץ טרי רק לפני ההגשה.
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה האחוזה Stonestreet עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.