פודינג לחם בטעם מייפל
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, אגוזי פקאן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פודינג לחם מייפל, פודינג לחם מייפל, ו פודינג לחם וורמונט מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. להביא סירופ וחלב רק כדי להרתיח בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; להפריש. מקציפים ביצים בקערה גדולה עם מקציף חוט או מזלג עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף תערובת סירופ חם, פועם עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בקוביות לחם קלויות ופקאנים.
יוצקים לתוך משומן 1-qt. תבשיל קדרה.
אופים 20 דקות. או עד שמרכז הפודינג יהיה מוכן.
מגישים חמים עם ציפוי מוקצף.