פודינג לחם בננה
, המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 740 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו פודינג לחם בננה, פודינג לחם בננה, ו פודינג לחם בננה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, סודה לשתייה, קינמון ו 1/4 כפית מלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר חום עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד מעורבב היטב.
להוסיף 2 ביצים, אחד בכל פעם, להכות היטב גירוד בצד של קערה לאחר כל תוספת. הכה בבננות עד מעורב היטב. במהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף תערובת קמח, להכות רק עד בשילוב.
אופים 35 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מעט, כ -15 דקות.
חותכים לחם בננה לקוביות 1 אינץ'.
מניחים קוביות בשכבה אחת על דף עוגיות ungreased. חזור לתנור; קוביות טוסט 15 עד 20 דקות, הופך פעם או פעמיים, עד יבש מעט החוצה.
מניחים קוביות מיובשות ב ungreased 8 אינץ ' מרובע (2-quart) זכוכית תבנית אפייה או 6 ramekins בודדים. תניח בצד.
בקערה בינונית, מקציפים גבינת שמנת ואבקת סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה וקרם. במהירות נמוכה, לנצח במחצית וחצי.
מוסיפים וניל, מלח 3 ביצים; לנצח עד כמעט חלקה.
יוצקים פודינג באופן שווה על קוביות לחם בצלחת. קוביות צריך להיות ספוג לחלוטין על ידי פודינג; אם לא, להשתמש בכפית ללחוץ קוביות למטה לתוך פודינג.
אופים 35 עד 50 דקות או עד פודינג מוגדר.
מפזרים העליון של פודינג לחם עם אבקת סוכר.
חותכים לריבועים; מגישים חמים.