זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת-זנגביל, פודינג אורז ג'ינג'ר דלעת, ו עוגת פודינג דלעת ג'ינג'ר.
הוראות
1
סקווש: מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חותכים את הדלעת ברבעים ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
זרעים
3
מברשת את הקרביים עם קצת שמן ולסדר אותם על תבנית אפייה, צד העור למעלה. צלי בתנור שחומם מראש עד הדלעת היא רכה כל הדרך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
4
הסר מהתנור ולתת מגניב. (זה יכול להיעשות 1 או 2 ימים קדימה.) כאשר הסקווש קר, להסיר אותו מן העור פירה במעבד מזון. אתה צריך 2 1/2 כוסות מחית סקווש למתכון זה. אם התערובת יבשה בעת הטיהור, להוסיף מצקת של תערובת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
תנור
5
פודינג: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
בקערה גדולה, לשלב את השמנת הכבדה, ביצים, סוכר חום, תבלינים, וניל ומערבבים היטב. מערבבים את מחית הדלעת.