פודינג לחם דלורית עם רוטב טרס-לאצ'ס
מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לך אגוז מוסקט, ביצים, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), Arroz con Tres Leches (שלושה פודינג אורז Milks), ו לחם בננה טרס לעוגה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לחם לתוך 1-in. קוביות ולהפיץ אותם על תבנית אפייה או הדלפק נקי.
עם מזלג או סכין חדה, לתקוע חורים בכל רחבי סקווש. מיקרוגל זה על 10 דקות גבוהות.
בואו לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד. סקווש חצי לאורכו; לגרוף החוצה ולהשליך זרעים. הבשר צריך להיות רך כאשר מגורד עם מזלג; אם זה לא, מיקרוגל על גבוה (בצד לחתוך למטה) במרווחים של 1 דקות עד מכרז.
לגרד בשר מ 1 סקווש חצי לתוך בלנדר. מערבולת עם 2 כוסות חצי וחצי, סוכר מגורען, אגוז מוסקט, אבקת חמישה תבלינים עד חלקה.
מוסיפים ביצים ומערבלים רק כדי לשלב.
שים קוביות לחם בקערה גדולה ושופכים חצי מתערובת הביצה מעליהם. מערבבים חצי וחצי כוס הנותרים לתוך תערובת הביצה הנותרים ושופכים תערובת שלמה על לחם.
בינתיים, לגרד בשר ממחצית סקווש אחרים לקערה בינונית.
מוסיפים סוכר חום ומחית בגסות עם מזלג.
מערבבים בעדינות פירה לתוך תערובת לחם. חמאה 9 על 13 ב. מחבת ושופכים תערובת למחבת.
אופים עד סט במרכז, כ -30 דקות.
מגישים חם, עם רוטב טרס Leches.