פודינג לחם דלעת
פודינג לחם דלעת דורש מסביב 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קוביות לחם, חצאי פקאן, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 45% המנה הזאת טובה. נסו פודינג לחם דלעת, פודינג לחם דלעת, ו פודינג לחם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז התחתון ואת הצד של מחבת springform, 10x3 אינץ'.
מערבבים את כל החומרים למעט קוביות לחם, דומדמניות ופקאנים בקערה גדולה עד מעורבב היטב. מערבבים בקוביות לחם, דומדמניות ופקאנים קצוצים.
בואו תערובת לעמוד 10 דקות; כף למחבת springform. סדר חצאי פקאן על גבי פודינג.
אופים 50 עד 60 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן לעמוד 10 דקות; להסיר את הצד של פאן.
מגישים חם עם שמנת. מקררים כל פודינג שנשאר.