קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

קאובוי ריבייה צלוי במחבת עם מנגולד שוויצרי מוקרם

קאובוי ריבייה צלוי במחבת עם מנגולד שוויצרי מוקרם
קאובוי ריבייה צלוי במחבת עם מנגולד שוויצרי מוקרם לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 1019 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -88 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם חמאה, סטייק צלעות, רוזמרין וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה קטוגנית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קאובוי ריביי בגריל עם מנגולד שוויצרי מוקרם ולימון מאייר , צלעות חזיר צלויות במחבת עם חמוציות ומנגולד שוויצרי אדום ,וסטייק ריביי צרוב במחבת עם תרד מוקרם מהיר .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
(יכול להיות רוטב צ'ילי-שום)(יכול להיות רוטב צ'ילי-שום)
3
לוקחים מחבת ברזל יצוק ומניחים על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית תערובת התיבול האהובה עליך בסגנון סופרמרקט1/8 כפית תערובת התיבול האהובה עליך בסגנון סופרמרקט
4
מוסיפים 2 ספירות שמן זית ומוסיפים רוזמרין וטימין. עשבי התיבול יתחילו להתפצפץ כשהשמן יתחמם והשמן יקבל את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
8 בצל ירוק, קצוות שורשים גזומים8 בצל ירוק, קצוות שורשים גזומים
רוזמריןרוזמרין
עשבי תיבולעשבי תיבול
כוסות מוצרלה מעושנת מגוררתכוסות מוצרלה מעושנת מגוררת
ירכי עוף ללא עצמות, חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'ירכי עוף ללא עצמות, חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מוציאים את עשבי התיבול מהתבנית ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג. מתבלים היטב את עיני הצלעות במלח ופלפל ומוסיפים למחבת ומשחימים כ-4 דקות. הופכים את עין הצלע ומכניסים את כל התבנית לתנור שחומם מראש, במדף התחתון, ל-12 דקות נוספות ל-medium-רייר.
מרכיבים שתצטרך
(סרטים רחבים, החלף פטוצ'יני אם לא זמין)(סרטים רחבים, החלף פטוצ'יני אם לא זמין)
סטייק צלעותסטייק צלעות
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
(יכול להיות רוטב צ'ילי-שום)(יכול להיות רוטב צ'ילי-שום)
1/8 כפית תערובת התיבול האהובה עליך בסגנון סופרמרקט1/8 כפית תערובת התיבול האהובה עליך בסגנון סופרמרקט
6
מוסיפים עוד 2 דקות לבינוני.
7
מניחים מחבת על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים 1 כף שמן זית כתית מעולה וחמאה. לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את השום, התימין ועלי הרוזמרין ואת הפנקו ומערבבים לאיחוד. לאחר שפירורי הלחם קלויים, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות עלי רוזמרין טחונים, כמה ענפים2 כפות עלי רוזמרין טחונים, כמה ענפים
רוזמריןרוזמרין
(סרטים רחבים, החלף פטוצ'יני אם לא זמין)(סרטים רחבים, החלף פטוצ'יני אם לא זמין)
6 פרוסות פרושוטו גדולות פרוסות בינוניות-דקות (לעיטוף ההמבורגרים)6 פרוסות פרושוטו גדולות פרוסות בינוניות-דקות (לעיטוף ההמבורגרים)
שקית 16 אונקיות של בייגלה "סנאפס" של SNYDER (ריבועים קטנים)שקית 16 אונקיות של בייגלה "סנאפס" של SNYDER (ריבועים קטנים)
2 כפות רסק עגבניות, חפשו את זה בשפופרת (קל לאחסן ככה)2 כפות רסק עגבניות, חפשו את זה בשפופרת (קל לאחסן ככה)
פאנקו.פאנקו.
כוסות מוצרלה מעושנת מגוררתכוסות מוצרלה מעושנת מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית תערובת התיבול האהובה עליך בסגנון סופרמרקט1/8 כפית תערובת התיבול האהובה עליך בסגנון סופרמרקט
8
מניחים סיר שמנת עם עלי דפנה, רוזמרין, טימין ושום על אש בינונית ומבשלים עד לצמצום וסמיך. מטשטש את העלים במעט מים רותחים מומלחים עד שהם נבולים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית בזיליקום מיובש3/4 כפית בזיליקום מיובש
רוזמריןרוזמרין
2 כפות רסק עגבניות, חפשו את זה בשפופרת (קל לאחסן ככה)2 כפות רסק עגבניות, חפשו את זה בשפופרת (קל לאחסן ככה)
2 כפות קשיו מלוח2 כפות קשיו מלוח
כוסות מוצרלה מעושנת מגוררתכוסות מוצרלה מעושנת מגוררת
(חבילה של 2 מנות)(חבילה של 2 מנות)
ציוד שתשתמש בו
ליטר ציר פירות יםליטר ציר פירות ים
9
מוציאים את המנגולד מהמים ומניחים לו להתנקז במסננת. דחוף את כל עודפי המים מהמנגולד השוויצרי באמצעות כמה מגבות נייר. מניחים בצד לייבוש בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
(חבילה של 2 מנות)(חבילה של 2 מנות)
ציוד שתשתמש בו
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
להגשה (8 אונקיותלהגשה (8 אונקיות
10
כשמוכן, מוציאים מהקרם עשבי תיבול ושום ומקפלים פנימה את המנגולד.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
2 כפות רסק עגבניות, חפשו את זה בשפופרת (קל לאחסן ככה)2 כפות רסק עגבניות, חפשו את זה בשפופרת (קל לאחסן ככה)
2 כפות קשיו מלוח2 כפות קשיו מלוח
עשבי תיבולעשבי תיבול
11
מוסיפים פרמזן לפי הטעם ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(סרטים רחבים, החלף פטוצ'יני אם לא זמין)(סרטים רחבים, החלף פטוצ'יני אם לא זמין)
7 עד 9 כפות מים7 עד 9 כפות מים
12
לאחר שהסטייקים מוכנים, מוציאים מהתנור ומניחים לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
(יכול להיות רוטב צ'ילי-שום)(יכול להיות רוטב צ'ילי-שום)
13
מגישים על צלחת ועליון סטייק עם מנגולד מוקרם.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
סטייק.סטייק.
14
מקשטים בפירורי הלחם הקלויים, מיץ הלימון ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
6 פרוסות פרושוטו גדולות פרוסות בינוניות-דקות (לעיטוף ההמבורגרים)6 פרוסות פרושוטו גדולות פרוסות בינוניות-דקות (לעיטוף ההמבורגרים)
קוקוס פתית, לא חובהקוקוס פתית, לא חובה
פסטה פפרדלה של 3/4 פאונד (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)פסטה פפרדלה של 3/4 פאונד (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

Ribeye סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Perrier-Jouet Grand Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-57 דולר.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.