פודינג לחם מיושן
מתכון זה מספק 15 מנות. עם 352 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, לחם, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג לחם מיושן, פודינג לחם מיושן, ו פודינג וניל מיושן עם אוכמניות. (מתכונים דומים).
הוראות
מקום שמנת, מרשמלו וחמאה בסיר גדול; לבשל על אש נמוכה עד מרשמלו נמסים לחלוטין תערובת היטב, ערבוב כל הזמן. מגניב במקצת.
מניחים חתיכות לחם בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ משומנת.
הסר 1 כוס תערובת המרשמלו; לקרר עד מוכן לשימוש. מקציפים ביצים בקערה בינונית עם מקציף חוט עד קצף. בהדרגה להוסיף תערובת המרשמלו הנותרים, פועם עד מעורבב היטב.
מוסיפים קינמון; מערבבים היטב.
יוצקים על לחם, לוחצים על לחם לתערובת ביצים.
אופים 40 דקות. או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים חמים, עקף עם רוטב מרשמלו 1 כוס שמורה.