צריך קינוח צמחוני לקטו אובו? פודינג לחם מתוק ומלוח יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 765 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר חום, ברנדי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. מתכון זה מאוכלרשת יש 182 אוהדים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 68%, שהוא מוצק. פודינג לחם מתוק ומלוח, פודינג לחם מלוח נושך עם מרינדת בצל מתוק, ו פודינג לחם מלוח דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הגדר מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
במחבת גדולה ממיסים את החמאה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-
4
מוסיפים את דלעת החמאה והפטרניפס. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם במשך 5 דקות עד לריכוך קל. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שמן זית, לקלייה
5
מוסיפים את הלחם לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בקערה אחרת מערבבים יחד את השמנת הכבדה, הביצים, הברנדי, השמן הצמחי, הסוכר החום, הקינמון והטימין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 קורטים ציפורן טחון
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
יוצקים את תערובת השמנת על הלחם וזורקים בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
8
מוסיפים את הירקות שהתקררו וזורקים עד שהלחם מצופה. כף את התערובת לתבנית המוכנה.
מדיראן ופדרו שימפטנז הם בחירה מצוינת לפודינג לחם. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! אחוזת אשברוק ורדלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.