פודינג לחם פרמזן עם ברוקולי ופנצ'טה
, המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא את פנצ'טה, שמן זית, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, רב ברוקולי עם פנקטן ושום, ו רב ברוקולי עם זיתים פנקטן וקלמטן.
הוראות
שמן חום גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים שום ופתיתים אדומים. מערבבים עד השום מתרכך, על 30 שניות.
מוסיפים ברוקולי rabe; עונהעם מלח ופלפל. לבשל, לזרוק, לא מסונן, על 2 דקות; בואו מגניב מעט.
בינתיים, לטאטא ביצים, חלב, 2 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה גדולה להתמזג.
הוסף תערובת ברוקולי rabe, לחם, ו 1/2 כוס
העברה לתבנית אפייה a1 1/2 ליטר. למעלה עם pancetta andremaining 2 כפות פרמזן.
אופים פודינג עד נפוח, משחימים פקחים, ולהגדיר במרכז, 45-55 דקות.
למנה: 250 קלוריות, 15 גרם שומן, 0 גרם סיבים