קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות1
ציון בריאות9
מגזין

פודינג לחם צ'ילה שוקולד

פודינג לחם צ'ילה שוקולד
פודינג לחם צ'ילה שוקולד דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 886 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר איכותי, קינמון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פודינג לחם צ'ילה שוקולד, בנדיטו צ'ילה גבינה פודינג לחם, ו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350°f. בנדיבות חמאה ramekin או 1 כוס מאפין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מבשלים חמאה (1 כף), שמנת, שוקולד, סוכר, וניל, קינמון, קאיין, וקורטוב של מלח בסיר כבד 1-1/2 ליטר על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס תערובת חלקה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
הסר מהחום וקצף בביצה עד בשילוב. מקפלים קוביות לחם ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מלא ramekin עם תערובת לחם ואופים עד נפוח ולהגדיר סביב קצה אבל עדיין לח במרכז, 15 עד 20 דקות. מגניב 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו