פטריות בר, סטייק צלע, טאקו Poblano
פטריות בר, סטייק צלע, טאקו Poblano נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 345 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם אורגנו, תערובת פטריות אקזוטיות מראש, סטייק אגף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. נסו טאקו סטייק, פטריות ופובלנו, Poblano וטאקו פטריות, ו סטייק על האש וטאקו Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מפזרים סטייק עם 1/8 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל שחור.
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הוסף 2 כפיות שמן שנותרו למחבת.
מוסיפים בצל ו-5 המרכיבים הבאים (דרך poblano); מטגנים 5 דקות או עד שהירקות מתרככים.
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות.
להוסיף סטייק, נשאר 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור למחבת; לבשל 1 דקה.
מניחים על תערובת 1/3 כוס סטייק בכל טורטייה. למעלה כל טאקו עם 1 כף גבינה 1 סלסה כף.