טופו, ירקות וקשיו מוקפצים
טופו, ירקות וקשיו מוקפץ הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-201 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם שמן צמחי, ברוקולי, אגוזי קשיו קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: טופו וקשיו מוקפצים ומטגנים, שלושה אפונים, קשיו וטופו מוקפץ, ו עוף-קשיו מוקפץ.
הוראות
מחממים את השמן בווק שאינו מקל.
מוסיפים את הברוקולי, ואז מטגנים על חום גבוה במשך 5 דקות או עד רק מכרז, מוסיפים קצת מים אם זה מתחיל לתפוס.
מוסיף את השום וצ 'ילי, ומטגנים במשך 1 דקות, ואז לזרוק דרך בצל האביב, שעועית סויה, פאק צ' וי וטופו. מוקפץ במשך 2-3 דקות.
מוסיפים את הויסין, הסויה והאגוזים כדי להתחמם.