פודינג לחם צימוקים קינמון עם רוטב יוגורט וניל
פודינג לחם צימוקים קינמון עם רוטב יוגורט וניל נטול גלוטן, ומספק כ 10 מנות. יש קינוח זה 146 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מ Allrecipes יש 8 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם ביצה לבנה, חלבונים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו פודינג לחם קינמון וצימוקים עם רוטב רום, פודינג לחם קינמון עם רוטב חמוציות וצימוקים, ו פודינג לחם קינמון וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות פרנהייט. ספריי תבנית אפייה 8-x8 אינץ ' עם ספריי בישול; להפריש.
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה; מפזרים קינמון. בקערה בינונית, לטאטא תחליף ביצה, חלבונים ביצה, תחליף סוכר, חלב נטול שומן או דל שומן לקטוז ווניל עד מעורבב.
יוצקים על לחם, מפזרים עם צימוקים ומערבבים בעדינות לערבב.
יוצקים תערובת למחבת מוכנה.
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש או עד העליון הוא נפוח וזהב ובוחן יוצא נקי.
חותכים לריבועים ומגישים חמים עם רוטב פודינג וניל.
להקציף ביצה, ביצה לבן, סוכר קורנפלור יחד בסיר בינוני.
להקציף בחלב נטול שומן או חלב דל שומן ללא לקטוז.
מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומתחיל לבעבע, כ 10 דקות.