קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

פודינג לחם קינמון

פודינג לחם קינמון
גשו לסופר וקנו חלת קינמון קוביות, אגוזי מלך, סוכר מגורען בתוספת 1 כף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו פודינג לחם קינמון, פודינג לחם קינמון, ו קינמון רול לחם פודינג עם רוטב בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לחמם את התנור ל 350 מעלות F ולסדר מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
להקציף יחד חלב, שמנת, ביצים, 1/2 כוס סוכר, ליקר, וניל, ומלח בקערה בינונית עד ביצה שבורה עד תערובת חלקה. באופן שווה להפיץ לחם ואגוזים בתבנית אפייה 2 ליטר, לשפוך תערובת פודינג על לחם, ולאפשר להשרות לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(מקרטון)(מקרטון)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בינתיים, להביא כ 8 כוסות מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
באופן שווה להפיץ הנותרים 1 כף סוכר על פודינג לחם. הגדר את צלחת האפייה הממולאת למחבת צלייה גדולה יותר ולהוסיף מספיק מים חמים כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צדי צלחת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
אופים עד פודינג מוגדר העליון הוא השחמה קלות, על 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מאמבט מים ולתת לשבת 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
מגישים חם, בטמפרטורת החדר.