פודינג לחם קינמון
גשו לסופר וקנו חלת קינמון קוביות, אגוזי מלך, סוכר מגורען בתוספת 1 כף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו פודינג לחם קינמון, פודינג לחם קינמון, ו קינמון רול לחם פודינג עם רוטב בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לחמם את התנור ל 350 מעלות F ולסדר מתלה באמצע.
להקציף יחד חלב, שמנת, ביצים, 1/2 כוס סוכר, ליקר, וניל, ומלח בקערה בינונית עד ביצה שבורה עד תערובת חלקה. באופן שווה להפיץ לחם ואגוזים בתבנית אפייה 2 ליטר, לשפוך תערובת פודינג על לחם, ולאפשר להשרות לפחות 15 דקות.
בינתיים, להביא כ 8 כוסות מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
באופן שווה להפיץ הנותרים 1 כף סוכר על פודינג לחם. הגדר את צלחת האפייה הממולאת למחבת צלייה גדולה יותר ולהוסיף מספיק מים חמים כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צדי צלחת האפייה.
אופים עד פודינג מוגדר העליון הוא השחמה קלות, על 50 עד 60 דקות.
הסר מאמבט מים ולתת לשבת 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
מגישים חם, בטמפרטורת החדר.