פודינג לחם קרמל תפוח מתובל
פודינג לחם קרמל תפוח מתובל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-280 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סירופ תירס, תמצית vanillan, תפוח סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פודינג לחם קרמל-תפוח, פודינג לחם תפוח קרמל, ו פודינג לחם תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
לטגן תפוח ו 1/4 כפית קינמון במחבת משומנת קלות על חום בינוני גבוה 2 דקות או עד במכרז. מערבבים יחד תערובת לחם ותפוח בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
לטאטא יחד ביצים, חלב, סיידר תפוחים, סוכר חום, וניל, אגוז מוסקט, ו remaning 1/4 כפית קינמון; לשפוך על תערובת לחם בתבנית אפייה. כיסוי וצינה 1 שעה.
אופים תערובת לחם ב 350° במשך 45 עד 50 דקות או עד העליון הוא פריך וזהוב חום.
מגישים חמים עם רוטב פקאן קרמל קלוי.
לרוטב הקרמל: מחממים תנור ל 350°.
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני.
מפזרים סוכר בשכבה זוגית בסיר קטן. מערבבים יחד סירופ ו 1/3 כוס מים, ויוצקים מעל סוכר בסיר. מבשלים, ללא ערבוב, על חום בינוני-גבוה 12 עד 14 דקות או עד הסוכר הוא מומס תערובת זהובה.
הסר מהחום. בהדרגה להקציף חלב התאדה. (
תערובת יהיה בועה). מערבבים בחמאה ופקאנים קלויים.