פודינג לחם שוקולד כפול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם שוקולד כפול. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם כיכר לחם, רוטב קרמל-קפה, פירורי שוקולד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד כפול, פודינג לחם שוקולד כפול, ו פודינג לחם משמש שוקולד כפול.
הוראות
שלב את המרכיבים הראשונים 3 בתבנית אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'.
לטאטא יחד ביצים ואת 4 החומרים הבאים בקערה גדולה.
יוצקים תערובת ביצה על תערובת הלחם, לחיצה למטה כדי לספוג את כל חתיכות הלחם.
תן לעמוד 30 דקות, או לכסות ולקרר לילה.
אופים פודינג לחם 40 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב במרכז מוגדר.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר 10 דקות.
מגישים חמים עם רוטב קרמל-קפה.