קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

פודינג לחם שוקולד כפול עם קצפת בורבון

פודינג לחם שוקולד כפול עם קצפת בורבון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג לחם שוקולד כפול עם קצפת בורבון. מתכון זה מכין 12 מנות עם 519 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 96 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם בורבון, לחם קינמון-צימוקים, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו פודינג לחם שוקולד כפול של סאני עם קצפת בורבון, פודינג לחם דלעת עם קצפת בורבון, ו פודינג לחם פאדג'כפול עם תוספת קצפת שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 3 1/2 ליטר תבנית אפייה סגלגלה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מכינים את תחתית ודפנות תבנית האפייה עם החמאה. בקערה גדולה מוסיפים את נתחי הלחם והקרואסון יחד עם השוקולד צ ' יפס המפוזר מעל. זורקים בעדינות ויוצקים לכלי המוכן ומוודאים שכל השוקולד צ ' יפס לא מתיישבים בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קרואסוןקרואסון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, הסוכר החום, הקינמון, אגוז המוסקט, החלב, סירופ השוקולד ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים את פודינג השוקולד על הלחם והשוקולד בכלי ולוחצים את הלחם כלפי מטה לתוך הרפרפת כדי לספוג אותו. אפשר לנוח 10 דקות. ואז לחץ שוב מעט כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
7
אופים ללא כיסוי עד שהקצוות מזהיבים והמרכז קופץ מעט לאחור כשנוגעים בו, 45 עד 50 דקות. הניחו לו להתקרר והסתפקו בכ-30 דקות ואז הכינו ריבועים יפים, או פשוט חפרו מיד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים עם מנה של קצפת בורבון, מתכון כדלקמן. ניתן להגיש גם קר.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
9
בקערה גדולה מקציפים את השמנת הכבדה עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את הסוכר והבורבון וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות נוקשות כשמוציאים את הקצף מהקערה. מקררים ומגישים קר.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)