שיפודי עוף בצל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בצל ירוק שיפודים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. אם יש לך ירכיים עוף, שמן צמחי, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו שיפודי סטייק עם רוטב בצל ירוק, פטריות במרינדה, עגבניות ושיפודי בצל ירוק, ו שיפודי שרימפס ובשר עם סויה וחמאת בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
שורה תחתונה של מחבת broiler עם נייר לכסות עם מתלה. מברשת קלה מתלה עם שמן.
להביא מירין, רוטב סויה, סאקה, וסוכר לרתיחה בסיר 1 ליטר על חום גבוה בינוני, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. מרתיחים, חשופים, עד מופחת על 1/3 כוס, על 5 דקות.
הסר מהחום ושמורה 1 1/2 כפות רוטב בקערה קטנה להבריש לאחר שיפודים מבושלים.
חותכים חלקים ירוקים לבנים וחיוורים של בצל ירוק לרוחבים לחתיכות 1 1/2 אינץ ' (ירוק בצל ירוק מילואים לשימוש נוסף).
לבשל בצל ירוק בסיר 2 ליטר של מים רותחים (ללא מלח) 1 דקה, ולאחר מכן לנקז במסננת. מיד להעביר קערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מסננים, ואז פט בצל ירוק יבש עם מגבות נייר.
מטאטא Preheat. חוט 1 שיפוד לסירוגין עם עוף בצל ירוק, באמצעות 3 חתיכות של כל אחד פירסינג בצל ירוק דרך המרכז.
מניחים שיפוד על מתלה של מחבת broiler, ולאחר מכן מברשת שני הצדדים בנדיבות עם רוטב. חזור עם שיפודים שנותרו, הסדרת כל שיפודים באותו כיוון. (ייתכן שיש לך כמה חתיכות עוף בצל ירוק.)
מכסים שיפודים חשופים (אבל לא עוף או בצל ירוק) עם רצועת רדיד כדי למנוע חריכה.
שיפודי צלייה 4 עד 6 סנטימטרים מחום עד עוף הוא חרוך מעט, על 4 דקות.
הסר לסכל ולצחצח את שני הצדדים עם רוטב יותר, ולאחר מכן להפוך שיפודים על ולהחליף לסכל. צלייה עד הצד השני של העוף הוא חרוך מעט מבושל דרך, כ 4 דקות יותר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. ממש לפני ההגשה, שיפודי מעיל עם רוטב שמור באמצעות מברשת נקייה.
* רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* שיפודים ניתן להרכיב, אבל לא מוברש עם רוטב, 1 יום קדימה, מקורר, מכוסה.
מברשת עם רוטב לפני צולה לפי ההוראות.