פודינג מוקה שוקולד משולש
פודינג מוקה שוקולד משולש נטול גלוטן, קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 495 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך אבקת קקאו, שוקולד, ביצים בתוספת 1 חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מוקה שוקולד משולש שמנת, פודינג שוקולד משולש, ו פודינג שוקולד משולש (מתכונים דומים).
הוראות
המתכון הזה הוא מספר עשרים ואחד בפרויקט שלושים לחג ההודיה שלי שבו אני מבשל שלושים מתכונים בהשראת גיליון נובמבר של מגזין רשת מזון ובתקווה שיתוף כמה כי אתה רוצה לשרת לחג ההודיה. אתה יכול למצוא מתכונים נוספים כאן: http://sallycooks.com עד כה זה המתכון האהוב עליי מגיליון נובמבר כי היה לו טעם מדהים והיה להיט גדול עם ג ' ו. עשיתי כמה שינויים במתכון; הוספתי עוד שוקולד ובמקום שלוש כוסות חלב, השתמשתי ב-1 ו-1/2 כוסות חלב וב-1 ו-1/2 כוסות קפה כדי לתת לפודינג טעם מוקה קל. אני גם השמטתי את הרום הכהה והכפלתי את תמצית הוניל. אם אתה רוצה להוסיף רום להשתמש 1 כף רום כהה 1 כפית וניל. דילגתי על השלב כדי לסנן את הפודינג דרך מסננת לקערה בינונית ומצאתי שהפודינג היה חלק לגמרי. הפודינג יכול להיות בקירור עד 3 ימים אז זה יהיה קינוח נהדר לעשות קדימה וואו האורחים שלך במיוחד אם יש לך קצת קצפת תוצרת בית. זה היה כל כך טוב. מה לעשות:להמיס את החמאה בסירהאוכל את השוקולד ומערבבים עד נמס וחלקלק ו 1/3 כוס הסוכר מעל חום בינוני עד שהוא מאדיםאתהסוכר 2/3 כוס הנותרים, הקקאו, קורנפלור ומלח בקערה בינונית, לטאטא את הביצים, חלמון ביצה creamgradually להקציף לתוך חלב חם mixturebring שוקולד לרתיחה, לטאטא, לטאטא ofenand בצד של הסיר, להפחית את החום כדי לגרד בועה 30 שניות ולתת בועה לגרד את הבועה עבור בועה 30 סיר מן החום, אני אוהב להעביר את הפודינג לתוך קנקן בזמן שהוא עדיין חם אז אני יכול לשפוך אותו בצורה נקייה לתוך וניל dishesadd שלי כפית את הפודינג לתוך 6 צנצנות או bowlslet הפודינג מגניב בטמפרטורת החדר עד פושרים, על 1 שעה, ואז לקרר עד צונן, לפחות 2 שעה עם קצפת