זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם פודינג, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Pear Custard Bars, עוגת פודינג אגס, ו אגס ועוגת וניל עם פודינג.
הוראות
1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה 30 x 20cm תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מערבבים את ארבעת המרכיבים הראשונים יחד. ממיסים את הטריקל, החמאה והסוכר יחד בסיר גדול, ואז מערבבים את החומרים היבשים, חצי הג ' ינג ' ר הקצוץ, הביצה והחלב כדי לתת בלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
כף לתבנית האפייה, ואז לשבת חצאי האגס בבלילה. נקודה יותר חמאה על כל חצי אגס ומפזרים קצת יותר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים עבור 1 hr עד עלה בכל רחבי שיפוד מוכנס לתוך אמצע הפודינג יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
כדי לשרת, לפזר את שאר זנגביל על הפרי, ואז לטפטף בכל רחבי עם סירופ מן הצנצנת.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.