פודינג פאי דלעת
מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 10 . מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 145 קלוריות. זה מושלם עבור חג ההודיה. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם דלעת, ציפורן טחונה, חלב מתאדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. מתכונים דומים: עוגת פודינג קוקוס, פאי דלעת מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את הדלעת, החלב המאודה, החלבונים והחלב נטול השומן לתערובת אחידה.
מוסיפים את הסוכר, הקינמון, הג ' ינג ' ר, המלח, הציפורן ואגוז המוסקט; מערבבים היטב.
כפית לתוך עשר 6-עוז. רמקינס או כוסות רפרפת מצופות בתרסיס בישול.
מניחים בתוך 15 אינץ'. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 40-45 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה. מצננים על רשת. מקררים עד להגשה.
מקשטים בתוספת מוקצפת אם רוצים.