מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו בננה, תמצית ונילן, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו פודינג פודינג, פודינג פודינג ענבים, ו פודינג פודינג עם ריבת מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן שלבו את הסוכר, עמילן התירס והמלח. מערבבים חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
סוכר
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לחלמונים; מחזירים הכל לתבנית תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מסירים מהאש; מערבבים בעדינות וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
4
מכסים ומקררים במשך שעה 1. רגע לפני ההגשה מקפלים פנימה בננה.